Interviu: Directorul adjunct al Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir"

joi, 12 iulie 2012

BAC 2012 – promovabilitate de peste 98% la liceele militare

Absolvenţii colegiilor militare liceale au obţinut, la examenul de bacalaureat din acest an, rezultate foarte bune, promovabilitatea generală fiind de 98,5 la sută.
BAC 2012   promovabilitate de peste
 98% la liceele militare armata 2
Absolvenţii colegiilor militare liceale
Astfel, din totalul de 272 de elevi de clasa a 12-a de la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia şi Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza, doar patru au fost respinşi.
Promovabilitatea la liceul din Câmpulung Moldovenesc a fost de 100 la sută, la Alba Iulia de 98,88 la sută, iar la Breaza de 96,74 la sută.
Elevii au susţinut examenele la Centre de examinare din localităţile Câmpulung Moldovenesc (Colegiul Silvic „Bucovina”), Alba Iulia (Colegiul „Horia Cloşca şi Crişan”) şi Breaza (Liceul teoretic „Aurel Vlaicu”), în aceleaşi condiţii ca şi colegii lor din mediul civil.
Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, adresează în mod public felicitări, atât absolvenţilor colegiilor militare, cât şi corpului profesoral, apreciind faptul că învăţământul militar a menţinut la un nivel de excelenţă calitatea actului educaţional.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu